In deze handleiding lees je hoe je veilig een alleen-lezenversie van je Beam Notitie deelt met een collega.
Let op: Voor de veiligheid en privacy kan je notities alleen delen met mensen binnen je organisatie. Deze zijn "alleen-lezen" en kunnen door niemand bewerkt of verwijderd worden (behalve door jou).
Snelle stap-voor-stapgids om een notitie te delen:
-
Open de Beam Notitie die je wil delen.
Klik rechtsboven op de pagina op het Delen-icoon.
-
Voer het e-mailadres in van de collega met wie je de notitie wil delen.
-
Bevestig om te delen. Je collega ontvangt een e-mail met een link om de alleen-lezennotitie te openen.
Toegang voor de ontvanger: Zodra je op Verzenden klikt, ontvangt de persoon met wie je de notitie hebt gedeeld een e-mailmelding. Die hoeft alleen op de link in de e-mail te klikken om de notitie te bekijken. Ze krijgen alleen-lezen-toegang, wat betekent dat ze de informatie kunnen bekijken, maar geen bewerkingen of wijzigingen kunnen aanbrengen in je originele notitie.
Meer hulp nodig? Neem contact met ons op via e-mail:
- VK en EU: support@beam.org
- VS: usa@beam.org
- AU: australia@beam.org
Opmerkingen
0 opmerkingen
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.